Biz Kardeşiz...



Güzel yorumuna cevaptır...(Yorumları sildim)

  Dünya ve ahirette Rabbim kardeşlik nasip etsin bende saat 03:39 da kalktım aynı şekilde ibadet yaptım acizane ve size dua ettim. Ümmeti Muhammede dua ettim. Tüm insanlığın duaya ihtiyacı var.
Memleketimiz ve islam aleminin duaya ihtiyacı var karınca misali benimde dualarımla mücadelem bir katkıdır diye düşünerek ibadet yapmaktan çok lezzet alıyorum.
Kullar birbirine böyle günlerde yardımcı olacak. Mahşerde birbirimizin yüzüne bakamayız. Allah'ü Teala'nın yüzüne bakamayız." Ne yaptın benim için " derse ne cevap veririz..Cennet bedava değil cehennem lüzümsuz değil demişler..Allah'ım hakkıyla kulluk nasib etsin dilerim tesettürde size nasib olsun...Hiç kimse için değil Allah için kapanın kendinizi ateşten koruyun.. Benim kapanmama vesile olan hadisi şerifi yazayım içimden geldi...
" Sen Allah'a bir adım yaklaşırsan O sana koşarak gelir.." ve (ben muhasebeciyim) aslında iş arkadaşım bana   "Emine Rahibeleri görmüyor musun onlar bile kapalı bilmedikleri bir Tanrı için kapanmışlar düşünen için ibret var bunda. Sen Allah için kapan kendini ateşten kurtarman için..."gibi sözler söylemişti de hiç unutmuyorum.. Çok sürmedi kapandım...Diğer yazılarımda var rüya ile dönüş yaptığımı da yazmıştım istersen bir oku.
Seni çok öpüyorum şu an sabah ezanları o kadar güzel okunuyor ki Allah bizi birbirimize hayırlı kardeş eylesin selametle kal..
Dua:
Ey Rabbim! Varlığını hissettir bana ve lütfunun ışığıyla hoşnutluğunun yolunu göster..  

Yorum Gönder

0 Yorumlar