Bu bir savaştır !



Söylenecek ne kaldık ki resmen bir savaş. Bu gidişe bir dur demek lazım Kurban bayramından önce bu insanlar kurban gibi gittiler.

Bu bölgede ki halkın artık bir silklenmesi lazım hala mı teröre destek vereceksiniz. Çocuklarınız elinde taşlar bakkallarda minik el bombaları ucuza satılacak. Yok efendim bir de kadınlar panzerlerin altına atlayacaklar.

BDP Ne istiyorsunuz ? Kalleşçe yüze gülüpte bizi arkadan vurmayı mı ? 
BDP Sizi de hiç sevmiyorum. Bu yaptıklarınız sizi de helak etsin inşaallah!
Pkk yı yaşatanlar, besleyenler, destekleyenleri de hidayetiniz mümkin ise hidayet ama değil ise!

HEPİNİZİ ALLAH KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN !


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 
"Bu ülkenin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne kastedenler karşısında her zaman için bu milleti bulacaktır. Bugüne kadar iktidarıyla, milletiyle bir milim dahi geri çekilmedik, geri çekilmeyeceğiz. Bu ülkenin huzuruna, istikrarına kastedenler karşısında yine aynı şekilde bu iktidarı, bu milleti bulacaktır" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 
"Muhalefeti de daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bugünkü olan olaylardan sonra yapılan olayları kınarken, PKK’yı ve diğer isim değiştirmek suretiyle ortada dolaşanları terör örgütü olarak ilan edemeyenlerin bu sürece olumlu katkısı olamaz. Kimseyi kalkıp kimse aldatmaya yöneltmesin. Onların ağzına barış ifadesi de yakışmıyor" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 
"Medyayı yine duyarlı olmaya davet ediyorum. Bugün suçlamak, eleştirmek, hamaset, istismar ve tahrik tohumları ekmek yerine, dayanışma içinde olmak zorundayız. Bugün terör örgütünü sevindirme değil, dik durma bu milletin asaletini bir kez daha sergileme günüdür. Türkiye’nin büyümesini, Türkiye’nin huzur kardeşlik ve demokrasi içinde bir küresel oyuncu olarak asaletle yükselmesini hiç kimse engelleyemeyecektir" dedi
 

4 yorum:

  1. Kahhar ismi serifiyle katilleri cocuk katillerini kahreylesin Rabbim insallah... Amin...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    Acımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Terörü ve terörün destekçilerini lanetliyorum.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Oyunun ne olduğunu hala görmezlikten gelenlere sesleniyorum:

    Özellikle son bir hafta içinde sivil, polis ve asker kırka yakın insanımızın şehid edilmesinden sonra sadece, "kanı yerde kalmayacak" ve "mücadelemiz sürecek", mücadele kararlılığımızı bir kez daha ilan ediyoruz" gibi sözler artık; milletin acısını dindirmeyecektir. Çünkü bu tarz sözlerin ülkemizi parçalamak emelinde olan PKK terörünün hedeflerinden vazgeçmesine yol açmayacak kadar cılız ve silik olduğu bilinmektedir.

    Hükümetin ve muhalefetin gerçekleri görüp elele vererek haince oynan bu oyunlara bir son vermelidirler.

    Bu vesileyle aziz şehidlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve necip Türk Milleti'ne başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyorum.

    Selam ve dularımla birlikte Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  4. Allah vefat edenlere şehit mertebesiyle muamele etsin inşallah.Yaz blogcu arkadaşım,senin ifadenle ''Hükümetin ve muhalefetin gerçekleri görüp elele vererek haince oynan bu oyunlara bir son verme'' niyetinde oldukları; ve onların ekmeklerine yağ sürmeyip,hiç bir zaman sürmeyeceklerini de her yerde korkmayıp çekinmeden söyledikleri için zaten bugün bu duruma gelindi.Oyunları tepelerine çökecek inşallah.Bu millet bir karış toprağı için ölür de öldürür de..

    YanıtlaSil