Vatikan hizmetkarlarina dikkat edin arkadaşlar! !!


Mesut Demiran

AYETLER
  -  14:32
 
Vatikan hizmetkarlarina dikkat edin arkadaşlar! !!

Fethullah Gülen'in baş yazarı Ekrem Dumanlı zaman gazetesinde ki köşesinde Hz. İsa'nın çarmıhta öldüğünü ve kanının da platusun eline bulaştığını yazmıştı.

Tevratin içeriği tamamen yahudi ırkçılığina dayanan fikirlerle degistirildi... sonra hz. İsa peygamber olarak gelince tüm insanlığı Allaha kul olmaya davet etti. Halbuki Roma istilası altindaki yahudiler sadece kendilerini kurtaracak bir mesih ya da yeni bir Musa bekliyordu.
Bu yüzden Yahudi kahin ve din adamları hz. İsa'nın beklenen peygamber olamayacağını, onun büyücü olduğunu iddia ettiler. Roma'nin Kudüs'te ki hakimiyetini tehdit ediyor diye ihbar edip tutuklattilar...

Vali platus adil yargılama istedi ancak baskılara dayanamayıp aradan çekildi.

Incile göre ve Ekrem Dumanlınin zaman Gazetesi köşesinde kabul ettiği görüş:

Isa çarmıha gerilir sonra öldü mü ölmedi mi diye kontrol için vucuduna mızrak saplanir... öldüğü anlasilinca vali platus halkin önünde benim bu kararda sorumlulugum yok ellerim tertemiz der ve eline su döküp yıkar.

Kuran'da ise Allah kesin olarak hükmü vermiş:

"Ve: "Biz, Allah'ın Resulü Meryem oğlu Mesih İsa'yı gerçekten öldürdük" demeleri nedeniyle de (onlara böyle bir ceza verdik.) Oysa onu öldürmediler ve onu asmadılar. Ama onlara (onun) benzeri gösterildi. Gerçekten onun hakkında anlaşmazlığa düşenler, kesin bir şüphe içindedirler. Onların bir zanna uymaktan başka buna ilişkin hiç bir bilgileri yoktur. Onu kesin olarak öldürmediler." (Nisa 157)
Daha az göster
12
Melike cemre Altaylı adlı kullanıcının profil fotoğrafıYemliha Erdem adlı kullanıcının profil fotoğrafı
Yorumları gizle
 
Adamlar hıristiyan misyonerleri olarak gayet normal bir örnek vermiş ne var bunda (!)
Mesut Demiran
15:07
+
1
2
1
 
 
+Melike cemre Altaylı

Örnekte bambaşka bir skandal... bu yazıda Ekrem Kuran'a muhalif bir fikir savunuyor tamam inancı odur belki... ama platus Erdoğan. .. hz. İsa ise fetos oluyor yani. Fethullahin kani Erdoğan'ın ellerine bulaşti imasi var yazida anlayana.
Devamı
Melike cemre Altaylı
15:29
+
1
2
1
 
 
+Mesut Demiran 20 yıl önce yahovacıların, misyonerlerin yayınlarını ve bunların kazıntı adlı dergisini okuduğumda hepsinin öğretilerinin aynı olduğunu islam ile alakasız bir tarzlarının olduğunu fark ettim ve bütün sistemi ve zookirtleri sürekli gözlemledim engelli ve özürlü insanlara karşı bir merhametleri yoktu onları aralarına almazlar eğitim sistemlerinde onlara yer vermezlerdi, parayı allah rızası için isterler kendi çıkarları için harcarken hep alıp hiç vermezler, ümmetin hiçbir derdi ile dertlenmez hep kafir keferelerin yanında olur, müslüman'ın kapısında dilenen karşısında direnen çalışana hakkını verirken boğazı tokluğuna kullanarak ''amacınız hizmet olmalıdır'' diyen lâkin alırken amacı hizmet olmayan kimseye Allah rızası için karşılıksız bir hizmette bulunmayıp uçuk kaçık rakamlar isteyen kişilerdi. Ve şahsım adına sürekli ayet ve hadisler ile bu cemaat arasında kıyaslama yaptım ne islam ne müslüman ile alakası olmadığını 20 yıldır sürekli gözlemledim insanlara 17 yıldır ''bu adam misyonerlik yapıyor'' diyorum.
Daha az göster
Yemliha Erdem
20:21
 
 
Bu ve buna benzer tesbitleriniz, gayretleriniz devamlı olsun.Bu vesileyle hakikatları halen göremiyenleri Allah(cc)'ın izniyle uyandırır, imanlarını kurtarırsınız.inşaallah..
.

Yorum Gönder

0 Yorumlar