Cübbeli Kenan Evren'den Daha mı Suçlu?



Cübbeli'ye rekor hapis istemi Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkındaki iddianame tamamlandı. ...

Türkiye de bir dönem açlıktan baklava çalan çocuklara 12 yıl ceza veren zihniyeti her fırsatta devrimci sol kesim gündeme getirdi.

Suçluluğu ispatlanmamış, sadece eldeki bir takım düzmece görüntülere dayanarak organize suç örgütü ile cezaevine alınan ve bu ülkede hemen her kesimde sempati bulan Cübbeli Ahmed Hoca (Ahmet Ünlü) şimdi hakkında hazırlanan rekor ceza istemi ile iddianamesi hazırlanmış bir şekilde duruşma gününü bekliyor.
Bu ülkede yüzlerce insanın asılması ve onbinlerce gencin suçsuz yere öldürülmesine sebep olan ve her 10 yılda bir darbe gerçekleştiren derin bir numaralar bile bu kadar ceza almazken, Münevver Karabulut’u hunharca katleden Cem Garipoğlu’ na bile bu kadar ceza istenmezken hayatını inançlarına adamış, diyalog karşıtı bir Hocaefendiye bu ceza istemi haksızlık olacaktır.

Karagümrük çetesi olarak bilenen suç örgütüne yönelik operasyonda tutuklanan Ahmet Mahmut Ünlü ile ilgili soruşturma tamamlandı. İddianame İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.


İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Uysal tarafından hazırlanan 92 sayfalık iddianamede aralarında Ünlü'nün de bulunduğu 4'ü tutuklu 16 şüpheli yer alıyor.


BİR NUMARALI SANIK NEJAT ERGİN


İddianamenin bir numaralı şüpheli Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin. İddianamede şüpheliler "Haksız çıkar sağlamak için örgüt kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, tehdit, insan ticareti, cinsel saldırı, hürriyeti tahdit, fuhuşa aracılık ve resmi belgede sahtecilik" ile suçlanıyor.



CÜBBELİ'NİN 45 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR



İddianamede Ahmet Mahmut Ünlü'nün ise, "Haksız çıkar sağlamak için kurulan örgüte yardım etmek, 2 kez insan ticareti yapmak, cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakmak" suçlarından 25,5 yıldan 45,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. Cübbeli Ahmet Hoca, soruşturma kapsamında 12 Aralık 2011 tarihinde tutuklanmıştı.










kaynak

Benim yorumum

Ben zaten Cübbeli Ahmet Hoca'nın suçlu olduğuna inanmıyorum .... Çok büyük bir iftira Rabb'im yar ve yardımcısı olsun..

3 yorum:

  1. hocanın iftiraya uğradığına en büyük delil,müslümanların kalplerinde kesinlikle oluşan kanaattir.onun fitiraya uğradığından kuşkumuz olmuyorsa,bu Allahın kalbimize tesiri iledir..Rabbim imtihanını kolaylaştırsın..büyüklerin imtihanı da büyük oluyor..bir gün herkes anlayacak..herkes görecek hakkal yakin..

    YanıtlaSil
  2. yorumuna katılıyorum duana Aminn diyorum ....

    YanıtlaSil
  3. çok büyük bir tezgaha düşürdüler hoca efendiyi.bu çagın çirkin oyunları bunlar .inşallah rabim felaha çıkarır.selamete ulaştırır.çok üzüldüm ..

    YanıtlaSil