Deniz bisikleti alabora oldu, 5 TEDAŞ çalışanı kayıp Yüreklerimiz yandı..

Haberlerdeki görüntüler milletin ciğerini yaktı.. Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.. Benim anlamadığım her duruma karşı tedbirli olmaları lazım. Hazırda bir helikopter olması gerekirdi. Kurtarma ekipleri hiçbir şey yapamadılar. İlgili haberi aşağıda kopyaladım ama haberlerdeki görüntüler beni çok sarstı. Bu işin arkası büyür ihmaller zinciri var..
Allah'ım taşıyamıyacağımız ağır imtihanlardan sana sığındık bizlere ağır yükler yükleme...
  
Erzurum'un Aşkale ilçesinde bulunan Karasu 2 baraj göletinin içindeki elektrik direğini tamir için deniz bisikletiyle açılan 5 TEDAŞ görevlisi kayboldu.

Dün gece geç saatlere kadar süren arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.
Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut, görevlilerin dün saat 18.00 sıralarında direkleri tamir için deniz bisikletiyle gölete açıldıklarını aktardı. Karabulut, ''Beş kişilik bir ekip. O saatten bu yana (22.00) beş arkadaşımızda suda. Erzurum'dan arama kurtarma ekipleri 19.30'da geldi. Arama kurtarma ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Umarım bir sıkıntı yoktur. Henüz bir şey belli değil. Burası baraj göleti. Bir senedir faaliyette. Arkadaşlarımız direkleri tamir etmek için girdi. Yetersizlikten kaynaklanan bir sıkıntı var.'' dedi. Karabulut, 00.30 sıralarında yaptığı açıklamada ise ara verilen arama çalışmalarına bugün saat 06.00 itibariyle yeniden başlanacağını duyurdu. Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı ise Erzurum Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği'nden de 7'si dalgıç, 21 kişilik ekibin çalışmalarda görev aldığını bildirdi.
kaynak

Yorum Gönder

0 Yorumlar