ALLAH (CELLE CELALÜHÜ) CEZANIZI VERSİN..!!!



ALLAH (CELLE CELALÜHÜ) CEZANIZI VERSİN..!!!

Bu zavallıların, bu masum yavruların, çoluğunun çocuğunun can derdine düşmüş bu mazlum insanların, can çekişerek ölümlerine sebep olan alçaklar!

KİMYASAL silah veya gaz kullanarak, kendi zalim idarelerinin devamına uğraşan soysuzlar, iş birlikçiler!

Nefes alamayan çocuğunu hastaneye yetiştirmek için çırpınan babanın ve minicik bedeninde taşıdığı canını acılar içinde teslim eden ufacık yavruların ahları bırakmasın peşinizi!

Suriye’deki yangına odun taşıyanlar ve mazlum Suriye halkına merhem olmak yerine iç savaşı körükleyenlere, ne de güzel söylüyor nefes alamayan çocuğunu uyandırmak için üzerine su döken baba: “Nerede İslam dünyası? Hazreti Muhammed (S.A.V.) ‘Müslümanlar Şam’da fesat çıkarsa artık sizden hayır gelmez’ buyruyor. Vallahi sizde hayır yok. Billahi sizden hayır yok.”

İslam aleminin başına örülen yeni çorap olan “mezhep çatışması”na teşne olan tüm idareler de, Esad denen zalim kadar ortak bu katliama, kıyıma.

Çocuğunun cansız bedenini havaya kaldıran baba doğru söylüyor, “Vallahi sizden hayır yok!” diye. Ancak eksik söylüyor. Yıllardan beri yüz binlerce masumun ve mazlumun perişanlığına sebep olan zalim diktatör ve emperyalistlerin oyununa gelerek mezhep savaşı fitnesini harlayanlara tek bir şey söylüyor bu manzara: “Allah belanızı versin!”

Zalimlerin silahlarının ne önemi var?

“Küçük çocukları küçük kurşunlarla mı vururlar anne?” diye soran şair, Suriye’de küçücük bedenlerinde kurşun izi olmadan yerde yatan çocukları gördüğünde aradığı cevabın “vurmak” ya da “vurulmak” olmadığını anlamış olmalı.



Hepimiz anladık ki çocukları kurşunlar ya da kimyasallar öldürmüyor. Önceki gün Suriye’de yaşanan vahşet, yıllardır Müslümanların üzerindeki gafletin bir sonucu değil mi?



Müslümanlar arasındaki fitne, çocukların öldürülmesine zemin hazırlamıyor mu?

Zalimlerin silahlarının ne önemi var? Allah’ın ayetlerini ne zaman hatırlayacak Müslüman ülkelerin reisleri? Suriye’de kimyasal silahlarla katledilen yavrularımız; Irak’ta kurşunlarla, Gazze’de fosfor bombalarıyla, Arakan’da Budist işkenceleriyle ölen yavrularımızla Cennet’te buluşacaklar. O yavruların ahı bütün zalimleri ve iş birlikçilerini yakacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar