Sisi'nin amcaoğlundan şok açıklama!



Sisi'nin amcaoğlundan şok açıklama!

Mısır'da İhvan-ı Müslimin üyelerine yönelik aylardır katliam yapan Cuntacı Abdülfettah Sisi hakkında bomba iddialar! İddiaların sahibi ise Sisi'nin yakın akrabasından başkası değil...

Abdülfettah Sisi'nin Londra'da yaşayan amcaoglu, Prof. Dr. Hisam Sisi, cuntacı Sisi'nin masonik bağlantılarını ortaya koyarak 'hain' nitelemesinde bulundu. Diş doktoru Prof. Dr. Hisam Sisi; katliamcı Abdülfettah Sisi hakkında "Hepimiz biliriz ki, o Menufiye ilinin hainlerinden bir haindir" dedi.

"Abdülfettah Sisi, Tarık Nur'un kardeşi Nihat Nur ile evlidir. Nihat Nur ile evliliği Hüsnü Mübarek'in eşi Suzan Mübarek'in tanıtması iledir. Hüsnü Mübarek, Suzan ve Abdülfettah Sisi'nin alakası nedir?" diye soran Prof. Dr, Sisi, cuntacının Tarık Nur ile olan 'bacanaklık' ilişkisini "Tarık Nur, 'Kahire ve Nas' televizyonun kanalının yanı sıra uydu yayınlarının da sahibidir. Bu kanalın sahibi Tarık Nur, Mısır Lions Kulüplerimin açık bir şekilde başkanıdır. Ve Masonlukla bağlantısı çok açıktır" sözleriyle anlattı.

"Basın kanalları, Leyla Memlûk Kulübü'nde buluşup Tarık Nur için ortak karar alırlar" diyen Prof. Dr. Sisi, Tarık Nur'un da Kıpti işadamı Necip Savires ile ilişkisini deşifre ederek, Temerrüt hareketinin finansörünün Sisi'nin bacanağı olduğunu söyledi: "Tarık Nur, Papa ve Savires'in yakınlık kurmasıyla Hristiyan bir kadınla evlidir. Aynı şekilde Tarık Nur ve Savires, Mursi'yi indirmek için 30 Haziran tarihinde başlatılan Temerrüt hareketinin iki finansörüdür."

SİSİ, HÜSNÜ MÜBAREK'İN ASKER ÜZERİNDEKİ GÖZÜ İDİ!
"Sisi, Hüsnü Mübarek'in asker üzerindeki gözü idi... Her hafta pazar, salı ve perşembe günleri Askeri Muhaberat kararlarını Mübarek'e sunardı. Sisi, Mübarek'in güvenini kazanmaktan sorumlu idi. Nitekim, Mübarek ve Sisi'nin Mısır halkına yönelik izlediği tutum 2011 Ocak ayından bu yana aynıdır" diyen Prof. Dr. Sisi, Mısır'daki askeri darbede İhvanı Müslimin ve Mısır halkının karşıtı bir tutum izleyen Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt ve Suud gibi ülkelerle de derin ilişkileri olabileceğini ima etti: "Allah, onun Haliç ülkeleri olan Suudi Arabistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri ile olan istihbarat ilişkilerini en iyi bilendir."

Prof. Dr. Sisi, cuntacı akrabası hakkında 'hain' ifadesini kullanarak, "Hepimiz biliriz ki, o Menufiye ilinin hainlerinden bir haindir. Onun kasabası olan Kemşuş ve Menufiye halkının dahi çoğunluğu onun hakkında bir şey bilmez. 0 1977 senesindeki Harp Okulları'na girişinden bu yana kasabasına uğramış değildir" değerlendirmesinde bulundu.

Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, Sisi'yi Milli Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı olarak ataması eleştirilirken Prof. Dr. Sisi, bu konuda da şunları söyledi: "Mursi, Sisi'yi askeri meclis öncesinde reddetmişti ancak Tantavi ve Annan'ın emekli edilmesi karşılığında Mursi, Sisi'yi kabul etti."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder