Yeni Blogger arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum..


Selamünaleyküm ve rahmetullahi ve berakatuh içiyle dışıyla müslüman olanlara.. İslam adına hayırlı işler yapanlara.. Gayretimiz hep O zül-celali vel-ikrama layık hizmetler verebilmek..
Bu yazımda yeni blog açmış arkadaşlarımız var onları sizlere tanıtabilmek ve bir nebzede olsa onlara destek olabilemek..

http://imanlidost.blogspot.com Blog açıklamasında "müslümnca yazılar" diyerek zaten kendisini çok güzel ifade etmiş benim üzerine bir ilave yapmama gerek kalmamış iman ve itikadi yayınları dikkatimi çektiği için takibime aldım. Başarılarınızın devamı dilerim..

http://osmanlldevleti.blogspot.com/ Bu blogumuzda çok yeni ve kendisini tebrik ediyorum yayınları tarihi gerçekleri yansıtıyor ve kaynak belirterek yayın yapıyor. Başarılarının devamını diliyorum..

http://salihinsan.blogspot.com/ Çok yeni bir blog inşaAllah eksiklerini tamamlayıp güçlü bir şekilde cihadına devam eder diye umuyorum..

http://wayonly.blogspot.com Çok yeni olmakla beraber ingilizce yayın yapması çok güzel bir fikir umarım cihadı mübarek olur hayırlara vesile olur..

Arkadaşlarıma güzel bir tavsiyede bulunmak istiyorum.. "Hakkımızda" adı altında gerek kendisi ve gerek blogları hakkında öz olarak anlatan bir sayfayı görmeyi çok isterdim.. Başarılarınızın devamı dilerim..
Şimdilik bu kadar Allah yar ve yardımcıları olsun kendilerinin sıkı takipçileriyim..

Yorum Gönder

0 Yorumlar