Kur’an kursu öğrencileri yaşlıları ziyaret etti

Kur’an kursu öğrencileri yaşlıları ziyaret etti

Nevşehir Güzelyurt Kur'an Kursu öğrencileri, İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu adına Avanos Özel Büşra Bakım Merkezi'nde kalan engelli ve bakıma muhtaç hastaları ziyaret etti.

Kurs öğreticisi Mennure Aydın başkanlığında yapılan ziyarette 2008 yılında faaliyete geçen Özel Büşra Bakım Merkezi hakkında yetkililerden bilgi alan ziyaretçiler, hasta odalarını gezerek hastalarla sohbet etti. Rehabilitasyon merkezinde bakılan hastalardan Serpil Özyamaç, ziyaretçilere kendi yazdığı şiirlerini okurken öğrenciler duygulu anlar yaşadı. Çeşitli ikramların takdim edildiği bakım merkezinde hastalarla çabucak kaynaşan öğrenciler, onlarla unutulmaz birkaç saat yaşadı.

Ziyaretten memnun ayrılan kurs öğrencileri, Özel Büşra Bakım Merkezi Sahibi Temel Poyraz'a teşekkür etti. Kurs öğreticisi Mennure Aydın, "Kursta öğrencilerimize her insanın bir gün hastalanabileceğini, ömrü yeterse yaşlanacağını anlatıyoruz. Bu yüzden hasta ve yaşlılara saygılı olmayı, onlara merhamet etmeyi öğretiyoruz. Öğrenciler burada, anlattıklarımızı gözleriyle gördü bir anlamda. Buna benzer ziyaretlerimizi devam ettireceğiz." dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar