Hollanda'da kreşteki çocuklar tecavüze uğradı!

Hollanda'da kreşteki çocuklar tecavüze uğradı!
TÜRK ÇOCUĞU KREŞ DIŞINA NASIL ÇIKTI?(Haberi arka sayfada)Avrupa´da özgürlüklerin şampiyonu olan Hollanda´dan gelen haberler herkesi ürküttü ve şoke etti.
Amsterdam´da bir kreşe giden,yaşları 0-4 arası olan 50 çocuğa tecavüz edildiği haberi şok ile büyük üzüntü yarattı.
Olayla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı belirtilerek olayın çok yönlü olarak soruşturulduğu öğrenildi.

TÜRK ÇOCUĞU ÜÇ SAAT KREŞ DIŞINA ÇIKTI?
Belçika´nın Buzingen kentinde bir Türk çocuğunun, ailesinin bıraktığı kreşten akşam saatlerinde ayrıldığı ve üç saat sonra, kreşe çocuğunu almak üzere gelen bir veli tarafından kreş önünde ağlarken bulunduğu belirtilerek olayın şikayet konusu olduğu açıklandı.
Çocuklarının tesadüfen bir veli tarafından bulunması karşısında şok olan Türk Aile;´ çocuğumuz, okula çocuklarını almak için gelen bir ailenin arkasından çıkmış.Bir gören olmamış.Üç saat dolaştıktan sonra kreş önünde ağlayarak beklemeye başlamış.Bu nasıl iştir.Kreşteki görevliler ne yapar? Bu çocuk nasıl kreş dışına çıkar? 2 yaşındaki çocuğun kreş dışına çıkmasını af etmemiz mümkün değil´ diyerek, çocuklarının başına birşey gelmemiş olmasına sevindiklerini ve tüm aileleri her türlü olaylara karşı uyardıkları belirtildi.

Près de 50 enfants violés dans une crèche
Les victimes seraient des enfants âgés de 0 à 4 ans
AMSTERDAM Une large affaire de pédophilie a été mise au jour aujourd´hui à Amsterdam. Les parents d´une quarentaine d´enfants en bas âges ont appris que leur progéniture avait été victime d´attouchements et de viols dans le cadre d´une crèche. Les victimes seraient des enfants âgés de 0 à 4 ans.
Selon des sources actuellement non confirmées, un homme aurait été arrêté. Il aurait ensuite reconnu les faits qui lui sont reprochés. Le maire, Eberhard van der Laan, a communiqué à la presse son désir de la plus grande discrétion tandis que les parents des victimes ont été pris en charge par le centre de santé municipal d´Amsterdam et informés des récents évènements.
Une personne présente sur place a déclaré: «Les parents sont en ruines".
La police se refuse pour le moment à tout commentaire.

Yorum Gönder

0 Yorumlar